Skip to main content

Biografie

Bijna vijftig jaar geleden ben ik geboren en opgegroeid in Veghel. En met nog steeds met heel veel plezier ben ik daar woonachtig, samen met mijn vrouw Martje en onze twee katten.

Na de afronding van de PABO in Veghel, ben ik filosofie in Nijmegen gaan studeren. Tijdens en na deze studie heb ik lesgeven op het HBO en me gericht op volwassen educatie. Toch heeft het basisonderwijs altijd mijn voorkeur gehad. Begin 2009 ben ik voor SKIPOV basisonderwijs gaan werken en 2009 gestart als directeur van basisschool De Ark  in Veghel. Vanaf 2014 tot heden mag ik met veel plezier cluster-directeur van drie basisscholen zijn. Deze scholen staan in Erp, Keldonk en Boerdonk.

In het verleden ben ik een aantal jaren als bestuurslid actief geweest voor de carnavalsvereniging De Kuussegatters, een geweldige club mensen. Momenteel mag ik met een aantal leden het ouderencarnaval “De jong van Toen” organiseren. In de overig  vrije uurtjes die ik heb, train ik samen met mijn vrouw voor het lopen van marathons en ben ik lid van de burger sociëteit Veghel.

Motivatie

Gemeente politiek gaat over beslissingen die invloed hebben op de directe woonomgeving van onze burgers. Ik heb in Veghel twee periodes in de gemeenteraad mogen zitten voor de lokale partij, Hart voor Veghel. Uit ervaring weet ik dat een lokale partij dichtbij de mensen staat en makkelijk het gesprek aan gaat. Weten wat er bij de mensen leeft, voelen wat de bewoners nodig hebben. In de grote kernen, maar zeker ook in de kleine!

Kerngebied

  • Veghel
  • Erp
  • Keldonk
  • Boerdonk