Nieuws

Ik ben er voor wijken en buurten maar ook voor de Poolse gemeenschap: Arie Smetsers

Geschreven door 6 november 2016 januari 14th, 2022 No Comments

Ik ben er voor wijken en buurten maar ook voor de Poolse gemeenschap: Arie Smetsers

Ik ben geboren in Eerschot en 30 jaar geleden verhuisd naar de Kienehoef. Waar ik woon samen met mijn vrouw Lucyna en onze jongste zoon. Eind 2014 ben ik met prepensioen gegaan na 35 jaar als procesoperator bij Mars in Veghel gewerkt te hebben. Hierdoor heb ik meer tijd gekregen voor o.a. de politiek.

Hierin ben ik al sinds 1985 actief. Eerst bij DGS en later DGS/BVT Rooi. In deze partijen heb ik 25 jaar in het bestuur gezeten. Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de gesprekken die geleid hebben tot de oprichting van Team Meierijstad en heb daar ook in de stuurgroep gezeten. Begin dit jaar ben ik ingevallen in de gemeenteraad als vervanger van Bert Ernest.

Verder ben ik lid van de wijkraad Kienehoef, Cathelijne en Kinderbos om de leefbaarheid in deze wijken te bevorderen. Tevens ben ik lid van heemkundekring “De Oude Vrijheid”.

Met mijn vrouw samen zijn we actief betrokken bij de Poolse gemeenschap. Ook hen wil ik actief betrekken bij de lokale politiek. Voor meer informatie in het Pools, stuur een mail naar info@teammeierijstad.nl of spreek mij aan je als je mij ziet op de vele activiteiten in Meierijstad!

Arie Smetsers,

  • Nummer 12 Team Meierijstad
  • DGS/BVT wordt Team Meierijstad