Nieuws

Nummer 15: Leyla Soysal gaat voor een optimale dienstverlening

Geschreven door 9 november 2016 januari 14th, 2022 No Comments

Nummer 15: Leyla Soysal gaat voor een optimale dienstverlening

Optimale dienstverlening gemeente: “doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”

Mijn naam is Leyla Soysal, 42 jaar oud, ondernemer, gehuwd en moeder van drie zonen. Vanuit mijn pedagogische opleiding is mijn maatschappelijke interesse altijd vooral op sociaal gebied geweest en gebleven. Mijn kwaliteit ligt in luisteren naar burgers en handelen naar de vraag die leeft. Als vrijwilliger bij verschillende organisaties deed ik dit jaren en nu doe ik dat als raadslid.

Dicht bij wat de burger wil en aandacht voor ontwikkelingen op gemeente niveau, maakt lokaal politiek interessant. Ik vind het van groot belang, dat we de burger op tijd informeren over en betrekken bij de plannen binnen Meierijstad dat hen treft.

De afgelopen jaren heb ik als raadslid in Veghel met mijn expertise Publiek & Samenleving een belangrijk steentje bijgedragen aan de toekomst van onze gemeente. Dit wil ik voortzetten in Meierijstad.

Leyla Soysal,

  • Nummer 15 Team Meierijstad
  • Hart voor Veghel wordt Team Meierijstad