Nieuws

Passende zorg voor jong en oud, daar staat Marja van der Heijden voor!

Geschreven door 1 november 2016 januari 14th, 2022 No Comments

Passende zorg voor jong en oud, daar staat Marja van der Heijden voor!

Ik ben geboren in Sint-Oedenrode en woon alweer 32 jaar in Zijtaart met echtgenoot Andre. We hebben drie kinderen. Thuis runnen wij een hengstenhouderij met trekpaarden.

Daarnaast werk ik parttime bij het Bevolkingsonderzoek voor Borstkanker als hoofd van het team de Meierij, dat iedere twee jaar in de plaatsen die bij dit gebied horen, het bevolkingsonderzoek verricht.

Drie jaar geleden kreeg ik van DDB een uitnodiging om naar een kennismakingsavond te komen. Ik had me nooit zo bezig gehouden met politiek maar mijn interesse was gewekt en is alleen maar toegenomen nu ik bijna twee jaar raadslid ben in Veghel.

Ik voel me steeds meer thuis in de politiek. Ik vind dat de afstand tussen burger en politiek zo klein mogelijk moet zijn.  Ik maak me daarom vooral sterk voor zaken die binnen elke kern spelen. Zo voelt de burger zich gehoord. De onderwerpen die in mijn commissie P & S  behandeld worden, hebben mijn grootste interesse. Zeker na de vele veranderingen in de zorg is mijn slogan ‘passende zorg voor jong en oud’ belangrijk voor iedereen.

Marja van der Heijden,

  • Nummer 7 Team Meierijstad
  • DDB wordt Team Meierijstad