Skip to main content
Nieuws

Terugblik eerste helft 2020 Alda Gloudemans

Geschreven door 13 juli 2020januari 14th, 2022No Comments

Terugblik eerste helft 2020 Alda Gloudemans

Ik ben er het meest trots op dat we in Nederland hebben laten zien tijdens de corona uitbraak heel sociaal te zijn. Met de goede sturing vanuit de overheid toonde veel mensen open oog te hebben voor elkaars leed. Velen waren bereid anderen te helpen. Voor die periode vond ik Nederland steeds meer, politiek gezien, rechtse moves maken door economische ontwikkelingen boven het sociaal welzijn te stellen. Door de wijze lessen vanuit de coronatijd heb ik meer vertrouwen gekregen voor de toekomst. Ineens zijn milieuaspecten en alles wat met gezondheid te maken heeft, speerpunten in ieders beleid. Daar wordt ik blij van!

Ik wens jullie allemaal een fijne zomer toe!

Alda Gloudemans – Burgercommissielid