Nieuws

The first lady van Team Meierijstad: Janine Heisterkamp

Geschreven door 18 oktober 2016 januari 14th, 2022 No Comments

The first lady van Team Meierijstad: Janine Heisterkamp

Graag stellen wij haar voor, onze first lady op de lijst: Janine Heisterkamp:

Ik ben Janine Heisterkamp, 47 jaar. Ik ben getrouwd met Henrie van den Oever en wij hebben 3 kinderen: Stijn (18), Isabel (16) en Rosa (13).

Ik ben 10 jaar raadslid waarvan de laatste 3 jaar als fractievoorzitter van Hart voor Rooi en daarnaast ben ik ook raadsnestor. Ik ben opgeleid als verpleegkundige (HBO-V), heb in het onderwijs gewerkt en ben ook opgeleid als reflexzone therapeut (voetreflex massage).

Mijn raadslidschap doe ik met enthousiasme. Ik heb het geduld en de vastberadenheid om zaken tot stand te brengen. Daarnaast ben ik een natuurlijk verbinder en bruggenbouwer. Mijn raadswerk is belangrijk voor me, het is me op het lijf geschreven. Ik zie het als mijn werk en steek er veel tijd en energie in. Het past bij mijn leergierigheid, intelligentie en analytische vermogen.

Met dit alles in mijn rugzakje wil ik me graag inzetten voor Team Meierijstad: Ik ga ervoor!

Janine Heisterkamp,

  • Nummer 3 kandidatenlijst Team Meierijstad
  • Hart voor Rooi wordt Team Meierijstad