Skip to main content
Nieuws

Verbinder pur sang: Marischka Klotz

Geschreven door 4 november 2016januari 14th, 2022No Comments

Verbinder pur sang: Marischka Klotz

Ik ben geboren en getogen in Schijndel en momenteel Raadslid in Schijndel. Ik heb een Indische achtergrond van mijn moeders kant maar vooral als Brabantse opgevoed. Samen met mijn partner Dick heb ik twee kinderen, een jongen van nu 5 jaar en een dochter van bijna 8.Als moeder van twee jonge kinderen vind ik het belangrijk dat er goede voorzieningen zijn voor o.a. onderwijs, sport, cultuur. Degene die mij kennen ervaren mij als bezige bij.

Ik heb mijn eigen bureau van waaruit ik ondernemers en particulieren ondersteuning biedt bij personeels- en organisatievraagstukken. Tevens actief met Coole Trip waarbij ik met de kids op pad ga om coole uitjes te ontdekken. Daarnaast presenteer ik twee tv-programma’s bij de lokale omroep, ben ik pr-coördinator bij kindervakantieweek en zit ik in de MR op de basisschool van onze kinderen. Na de verkiezingen ga ik tevens starten als arbeidscoach bij Vluchtelingenwerk regio Schijndel/Meierijstad.

Verbinden van mensen en netwerken vind ik belangrijk en daarom in november 2005 de netwerkorganisatie Open Coffee het Groene Woud opgericht. Mijn kenmerken zijn innovatief, integer, efficiënt en een echte bruggenbouwer in het maken van verbindingen tussen diverse partijen. Ik sta voor ruimte bieden aan ondernemers waarbij oog voor zowel de grote bedrijven als klein MKB en detailhandel. Meierijstad is een gebied met een prachtige diversiteit aan bedrijvigheid. Iets waar we trots op mogen zijn!

De onderwerpen waar ik mij als Raadslid in Schijndel voor inzet en graag zou voortzetten in Meierijstad zijn:

  • horeca, citymanagement, recreatie en toerisme,
  • cultuur,
  • werk en inkomen, meedoen burgers, participatiewet, agrifoodcapital, ondernemers
  • vrijwilligerswerk,
  • wonen,
  • jeugd(zorg).

Mag ik, of een andere kandidaat van Team Meierijstad op uw stem rekenen?

Marischka Klotz,

  • Nummer 10 Team Meierijstad
  • DORP-ABS wordt Team Meierijstad